Komentara: 0
Pregleda: 7430

Dudi Co 3 u 1 za 8. mart

26.02.2017. u 22:08h
Izvor: PR tekst
Međunarodni Dan žena je isto toliko praznik ženske lepote, intelekta, vrednog rada i brižnosti koliko je i proslava njihove istorijske borbe za jednakost među polovima.
Dudi Co 3 u 1 za 8. mart

Žena je danas i poslovna žena, intelektualac, majka, supruga, ćerka, prijateljica, domaćica, kuvarica, spremačica, organizator, učitelj, sportista, psiholog, negovateljica pa čak i trener... dakle,  sve u 1! Pri tome, izgleda bolje nego ikad! I veliki broj žena je sve ovo svaki dan...i noć. Žena je sposobna i moćna! A ipak, pored svega ostalog, žena je stvorena, da bi bila voljena. Kad je žena voljena, onda je njena ženstvenost i sva njena lepota u punom sjaju!

Većina se slaže da iza svakog uspešnog muškarca stoji uspešna žena! Ono što bi većina takođe trebalo da zna je da i iza svake srećne žene stoji zadovoljan muškarac! Dakle, razlog više da joj činite radost svakodnevno!

- Dragi muškarci, 8. mart je u stvari Vaš dan, dan u kojem će žene dobiti predah od svih ostalih uloga osim da budu žene i majke, dan koji predstavlja šansu svakog muškarca da bude kreativan i  pokaže ženi da ju je dostojan, da može da je prati, da može da je voli i da i dalje može da računa na njega kao na ravnopravnog životnog saputnika. Čestitamo Vam muškarci! Želimo Vam da uvek budete inspirisani i s lakoćom i zadovoljstvom usrećujete vaše lepše polovine koja to svakako zaslužuje, poručuju iz preduzeća Dudi Co.

Dudi Co 3 u 1 za 8. mart

U velikoj ponudi koju tržište uvek kreira inspirisano ovim važnim danom imaćete neophodnu pomoć I dodatnu inspiraciju. Evo i primera:

Renomirana subotička firma Dudi Co, i ovom prilikom kreira izuzetnu ponudu za vas i vaše dame u saradnji sa brendom proizvoda za negu Babyliss, frizerskim salonom In Cut, Panorama restoranom i Wellness centrom Hotela Galleria!

U kampanji koja će trajati od 27. februara do 8. marta, uz svaki kupljeni proizvod Babyliss, čuvenog francuskog brenda visokokvalitetnih proizvoda za negu kose,  kupac će dobiti vaučer za besplatno feniranje u renomiranom frizerskom salonu “In cut”, a 8. marta biće izvučena i tri najsrećnija kupca ovog brenda, koji će moći da svoju lepšu polovinu odvedu besplatno u “Wellness centar” hotela “Galleria” kao i da u dvoje uživaju u gurmanskim specijalitetima restorana “Panorama” u istom hotelu.

Dudi Co 3 u 1 za 8. mart

Izuzetna ponuda kompanije Dudi Co će omogućiti da svoju lepšu polovinu u startu obradujete duplo,  i dati šansu da se raduje ponovo!

Proizvode Babyliss možete kupiti u svim maloprodajama Dudi Co, kao i na njihovom web shopu: www.dudico.com.  Cene Babyliss proizvoda se kreću  već od 1988. din.

Izvor: PR tekst
Postavljeno pre 7 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 7430
Povezane teme

dudi co

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.