Komentara: 6
Pregleda: 4863

DSS u Bajmoku

03.12.2011. u 20:27h
Izvor: RTV Yueco
DSS u Bajmoku

Sinoć je u Bajmoku Demokratska stranka Srbije održala tribinu uoči predstojećih izbora za mesne zajednice, a tribini je osim gradskog odbora ove stranke prisustvovala I članica predsedništva DSS-a Sanda Rašković Ivić i predsednik pokrajinskog odbora DSS-a za poljoprivredu Miodrag Dimitrijević. Organizator tribine je bio mesni odbor ove stranke, a na tribini se uglavnom diskutovalo o stanju poljoprivrede u ovoj mesnoj zajednci.

DSS je predstavio samo deo inovacija koje planiraju da uvedu u poljoprivredu, koje će doprineti boljitku iste u Vojvodini. Celokupan način vođenja poljoprivrede biće prezentovan u januaru u Beogradu, ali su sinoć Bajmočani mogli da čuju neke od ideja. To su pre svega subvencije za sve poljoprivrednike kao I ujedinjavanje malih proizvođača.

Raškovićka se dotakla i pitanja statusa kandidata Srbije u Evropskoj uniji gde je pomenula izjavu Merkelove koja je prema njenim rečima jasno dala do znanja da Srbija još uvek ne ispunjava uslove.

Ideja po kojoj u DSS-u žele da urede poljoprivredu u Srbiji preslikana je iz Italije, koja je na taj način postala druga po proizvodnji u Evropi.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 3 meseca
Komentara: 6
Pregleda: 4863
Povezane teme

Bajmok

DSS Subotica

Demokratska stranka Srbije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.