Komentara: 20
Pregleda: 4202
Foto

DSS očekuje najmanje 1.000 potpisa proglasa "Srbija je ugrožena"

30.11.2012. u 17:39h
Izvor: RTV Yueco
Predstavnici Demokratske stranke Srbije očekuju da će najmanje 1.000 građana Subotice svojim potpisom podržati proglas “Srbija je ugrožena”, a apelu se pridružila i Bunjevačka stranka.
DSS očekuje najmanje 1.000 potpisa proglasa "Srbija je ugrožena"

Kako je na današnjoj pres konferenciji izjavio potpredsednik Gradskog odbora DSS-a u Subotici Aleksandar Grubor, poslednje odluke Haškog tribunala, poništile su svaku ideju i težnju da se kazne zločinini koji su počinjeni prema srpskim žrtvama, i svim stradalnicima ratova devetesetih godina, te da se pokazalo da u Hagu svako nevin dok se ne dokaže da je Srbin.

Grubor je podsetio da je DSS godinama unazad ukazivao na, kako se izrazio, selektivan pristup haškog tribunala, a ovu tvrdnju je potkrepio brojkama koje govore da su Srbi u Hagu osuđeni na ukupno 1.120 godina zatvora, dok su predstavnici ostalih nacija osuđeni na 232,5 godina zatvora, od čeka je za zločine nad Srbima izrečeno kazni u trajanju 63,5 godina.

Na osnovu svega, i predsednik Bunjevačke stranke Srđan Evetović pozvao je sve Bunjevce, čiji su dedovi i pradedovi učestvovali u procesu prisajedinjenja Vojvodine Srbiji, ali i sve ostale građane Srbije da podrže ovu akciju.

Izvor: RTV Yueco
KZN DSS: Proglas: “Srbija je ugrožena" KZN DSS: Proglas: “Srbija je ugrožena" KZN DSS: Proglas: “Srbija je ugrožena" KZN DSS: Proglas: “Srbija je ugrožena" KZN DSS: Proglas: “Srbija je ugrožena" KZN DSS: Proglas: “Srbija je ugrožena" KZN DSS: Proglas: “Srbija je ugrožena" KZN DSS: Proglas: “Srbija je ugrožena"
Postavljeno pre 11 godina i 4 meseca
Komentara: 20
Pregleda: 4202
Povezane teme

DSS Subotica

bunjevačka stranka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.