Komentara: 92
Pregleda: 12642

DS: Zapošljavanje preko veze nije strano SNS-u

29.04.2013. u 13:51h
Izvor: Demokratska stranka (GrO Subotica)
Saopštenje Gradskog odbora Demokratske stranke prenosimo u celosti.
DS: Zapošljavanje preko veze nije strano SNS-u

Već godinu dana od predstavnika SNS u Subotici slušamo neosnovane kritike da se nestručno vodi grad i da se gradski čelnici samo bave zapošljavanjem partijskih kadrova.

Prema našim informacijama u subotičkoj Elektrodistribuciji je zaposleno nestručno lice, bez adekvatnog obrazovanja koje daje instrukcije inženjerima i stručnjacima.

Pitamo gospodina Gojka Radića kada je raspisan javni konkurs za funkciju direktora Elektrodistribucije u Subotici koju obavlja predsednik Gradskog odbora SNS Ilija Maravić?

Pitamo gospodina Iliju Maravića da li je udomljavanje odbornika SNS-a na radno mesto savetnika direktora u subotičkoj Elektrodistribuciji, bez konkursa i adekvatne stručne spreme, način vođenja kadrovske politike koju bi primenio na grad?

Pitamo gospodina Iliju Maravića koliko će još mitingaša koje je autobusima vodio u Novi Sad biti zaposleno u subotičkoj Elektrodistribuciji?

Kao što je danas izjavio poznati domaći glumac Lazar Ristovski „Uzalud se gospodin Vučić bori, kad vam ovakvi kao vi, kvare posao“!


Informativna služba Gro DS u Subotici

Izvor: Demokratska stranka (GrO Subotica)
Postavljeno pre 10 godina i 11 meseci
Komentara: 92
Pregleda: 12642
Povezane teme

elektrovojvodina subotica

DS Subotica

elektrodistribucija

sns

srpska napredna stranka

ilija maravić

Demokratska stranka

gojko radić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.