Komentara: 26
Pregleda: 3710

DS: Razumeli smo poruku, slede nam reforme

18.03.2014. u 14:27h
Izvor: GrO Demokratska stranka (DS)
Saopštenje Gradskog odbora Demokratske stranke prenosimo u celosti.
DS: Razumeli smo poruku, slede nam reforme

Demokratska stranka se zahvaljuje svim građanima koji su u nedelju 16. marta izašli na birališta.

Najveću zahvalnost izražavamo građanima Subotice koji su i pored neviđenih medijskih pritisaka, satanizacije i zastrašivanja, imali hrabrosti da glasaju za Demokratsku stranku. Ma kako skromno izgledali naši rezultati, važan je svaki glas  u borbi protiv jednoumlja koje nas u budućnosti očekuje.

Demokratska stranka je razumela poruku birača, naročito onog većinskog dela koji u nedelju nije izašao na glasanje. Zato ćemo odmah pristupiti neophodnim unutarstranačkim reformama koje podrazumevaju kadrovske i organizacione promene, od mesnog odbora do vrha stranke, ostajući dosledni osnovnim programskim načelima demokratije, građanskog društva i vrednostima evropske socijaldemokratije.

Čestitamo političkim akterima proteklih izbora koji su ostvarili dobar izborni rezultat i očekujemo od njih da ostvare sva predizborna obećanja.

Izvor: GrO Demokratska stranka (DS)
Postavljeno pre 10 godina i 1 mesec
Komentara: 26
Pregleda: 3710
Povezane teme

DS Subotica

Demokratska stranka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.