Komentara: 1
Pregleda: 3002

Druženje sa zekama na Gradskom trgu

21.04.2014. u 20:13h
Izvor: RTV Yueco
Na Gradskom trgu predstavnici Udruženja odgajivača sitnih životinja su u subotu, u duhu praznika, deci koja su se družila sa zekama podeli uskršnja jaja. Cilj je da se od malena deca nauče da vole životinje i shvate da su to njihovi najbolji prijatelji. Akcija je organizovana prvi put i zbog velikog interesovanja verovvatno će se organizovati i naredne godine.
Druženje sa zekama na Gradskom trgu

Lea Radulović ima devet godina i voli životinje. Kaže da joj se kunići dopadaju  jer su mekani i umiljati.

Udruženje odgajivača sitnih životinja je donelo pet kunića, koja su deca mogla da pomaze  i igraju se sa njima. U Udruženju ističu da su još jesenas počeli sa predavanjima po školama  i vrtićima o kućnim ljubimcima.

Kunići mogu biti veoma dobri kućni ljubimci ako znamo koje su im osnovne potrebe. U pogledu ishrane uvek možete dobiti savet od veterinara, npr. seno, sveža trava, sveže povrće, poneko voće, i naravno granule. Ako ih hranite komercijalnim mešavinama granula trudite se da ih ne dajete puno jer se goje. Idealno je da trećinu obroka čine granule.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 godina i 5 dana
Komentara: 1
Pregleda: 3002
Povezane teme

Uskrs

izložba sitnih životinja

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.