Komentara: 0
Pregleda: 6868

Drugo mesto za studente VTŠ-a na takmičenju "Startup weekend"

06.11.2016. u 16:25h
Izvor: Subotica.com
Studenti Visoke tehničke škole strukovnih studija iz Subotice su osvojili drugo mesto na takmičenju STARTUP WEEKEND koje je održano poslednjeg vikenda u oktobru u Novom Sadu.
Drugo mesto za studente VTŠ-a na takmičenju "Startup weekend"

Startup weekend-u su prethodila predavanja i radionice koje su organizovane u okviru projekta iDEAlab. Tokom tih predavanja studenti su stekli nova znanja o pokretanju sopstvenog biznisa, kreiranju odnosa prema potencijalnim kupcima kao i o reklamiranju i prodaji gotovog proizvoda - usluge.

Ukupno je bilo predstavljeno 23 ideja, od kojih je izabrano 11. U finale su timovi pred stručnim žirijem predstavljali svoje ideje. Studenti iz Subotice su osvojili drugo mesto sa projektom "Save Money & Be Fit". Osnovna ideja ovog projekta je da se realizuje  multiplatformska aplikacija koja će meriti i arhivirati vreme koje potrošimo na trening-trčanje.

Na osnovu podataka koji su dobijeni tokom merenja, korisnik će dobijati poene u vidu kupona koje će moći da iskoristi u  partnerskim supermarketima u vidu popusta.

Tim studenata i Subotice čine: Norbert Kövesdi (zadužen za marketing), Valentin Vranić (zadužen za programiranje i razvoj), Filip Vučinić (zadužen za programiranje i razvoj), Endre Mosó (zadužen za dizajn) i Zsolt Bajtai (zadužen za dizajn).

Studenti su rekli da su veoma zadovoljni sa celom manifestacijom i da su stupili u kontakt sa mogućim investitorima.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 6868
Povezane teme

visoka tehnička škola

vtš

visoka tehnička škola strukovnih studija

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.