Komentara: 0
Pregleda: 3198

Drugi upisni rok na fakultetima

21.07.2017. u 17:30h
Izvor: Subotica.com
Oni koji u prvom roku nisu uspeli da dobiju indeks nekog od fakulteta u Subotici, u drugom upisnom roku imaju mogućnost da konkurišu na čak 537 slobodnih mesta. Na državnim fakultetima i visokim stručnim školama u našem gradu ostalo je 171 slobodno mesto na budžetu i 366 mesta za samofinansirajuće studente.
Drugi upisni rok na fakultetima

Drugi upisni rok biće raspisan sledeće nedelje, kada će biti poznati i datumi polaganja prijemnih ispita. Za drugi upisni rok, na Ekonomskom fakultetu ostalo je 207 slobodnih mesta, od kojih je 39 budžetskih i 168 za samofinansirajuće studente.

Na Građevinskom fakultetu ima mesta za 104 brucoša, 81 za mesto je preostalo za studente koji će se finansirati na teret budžeta, a 23 slobodna mesta su na samofinansirajućem programu.

Dovoljno slobodnih mesta ima i na dve visoke škole strukovnih studija. Visoka škola za obrazovanje vaspitača u drugom upisnom roku imaće 164 slobodna mesta, od kojih 37 na budžetu, dok će na neki od smerova Visoke tehničke škole strukovnih studija moći da se upišu 62 studenata, među kojima će 14 biti finansirano iz budžeta.

 

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3198
Povezane teme

ekonomski fakultet subotica

građevinski fakultet

upisni rok na fakultete

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.