Komentara: 0
Pregleda: 1767

Drugi krug za upis u Muzičku školu od ponedeljka

23.08.2017. u 18:04h
Izvor: Subotica.com
Prijemni ispit za upis u nižu Muzičku školu, u drugom krugu, biće održan u ponedeljak, 28. avgusta. Kako su slobodna mesta za muzičko zabavište popunjena, na proveru sposobnosti i sluha mogu izaći samo đaci od prvog do trećeg razreda osnovne škole.
Drugi krug za upis u Muzičku školu od ponedeljka

Za upis u nižu Muzičku školu u drugom roku ostalo je 20 slobodnih mesta, uglavnom na smerovima harmonika, tambura,  fagot, truba i klarinet.

- Najveće interesovanje dece postoji za klavir, na drugom mestu je gitara, a na trećem flauta. Iako su to najpopularniji instrumenti, u Muzičkoj školi zaista imamo širok spekar smerova i instrumenata, poput trzačkih, duvačkih, zatim klavire, flaute, koje deca mogu da upišu. Decu primamo i na srpskom i na mađarskom jeziku, tako da pozivamo sve zainteresovane da u ponedeljak dođu na proveru sposobnosti - kaže Dragana Nikolić, direktorka Muzičke škole.

Provera sposobnosti biće organizovana u  dva termina, tokom prepodnevnih sati od 8 do 12 časova i popodne od 16 do 19 časova. U Muzičkoj školi kažu da nije potrebno prijavljivanje za proveru sposobnosti, nego da je dovoljno da deca dođu u Muzičku školu u ponedeljak. Sve detaljne informacije  vezane za predstojeći prijemni ispit, kao i upis u Muzičku školu, roditelji i đaci  mogu dobiti na sajtu i facebook stranici Muzičke škole, na broj telefona 525-672 ili lično radnim danima u Muzičkoj školi.

Učenici koji polože prijemni ispit, kako bih pohađali nastavu, moraju i da se upišu u Muzičku školu, a upis će biti organizovan dan nakon prijemnog ispita, u utorak, 29. avgusta od 8  do 13 časova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1767
Povezane teme

upis u srednje škole

muzička škola

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.