Komentara: 2
Pregleda: 2370

Drugi dan Evropskog kadetskog prvenstva u rvanju obeležili takmičari Jermenije

06.08.2015. u 16:14h
Izvor: RTV City
Drugog dana Evropskog kadetskog prvenstva u rvanju u Hali sportova održana su kvalifikacione, repasaž i finalne borbe u slobodnom stilu.
Drugi dan Evropskog kadetskog prvenstva u rvanju obeležili takmičari Jermenije

Na tri strunjače u finalima vođene su borbe u kategorijama do 46 kg, do 54 kg, do 63 kg, do 76 kg i do 100 kg.

Pojedinačno na kraju drugog dana takmičenja u rvanju slobodnim stilom najviše uspeha imali su Jermeni koji su osvojili dve zlatne medalje u kategoriji do 46kg i 54kg i jednu srebrnu medalju u kategoriji do 100kg.

Rusija je osvojila takođe dve zlatne medalje u kategorijama do 63kg i do 76kg i jednu bronzanu medalju u kategoriji do 54kg. U kategoriji do 100kg zlatnu medalju osvojila je reprezentacija Azerbejdžana.

Na kraju oba takmičarskog dana u rvanju slobodnim stilom, pojedinačno ukupno najuspešnija je bila reprezentacija Gruzije iza koje se na drugo mesto plasirala Turska, dok su kadeti Rusije ekipno bili treći.

Danas i sutra na programu su borbe u ženskom stilu, dok će u subotu i nedelju biti održano takmičenje u grčko – rimskom stilu.

Prenos uživo iz Hale sportova

Ljubitelji rvanja koji ne budu u mogućnosti da uživo prate borbe iz prvih redova, obezbeđen je prenos preko interneta sa sve tri strunjače.

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 8 godina i 8 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 2370
Povezane teme

hala sportova

rvanje

rvanje grčko rimskim stilom

rvački klub spartak

evropsko prvenstvo u rvanju

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.