Komentara: 28
Pregleda: 10043

Drugi "BMW fest" za vikend na Paliću

25.05.2017. u 12:26h
Izvor: Subotica.com
Drugi „BMW fest“ održaće se od 27. do 28. maja, na prostoru Auto kampa na Paliću. Očekuje se oko 250 učesnika koji će izložiti svoje ljubimce u okviru međunarodne auto-moto manifestacije.
Drugi "BMW fest" za vikend na Paliću

Organizatori pozivaju sve ljubitelje vozila marke BMW kao i BMW klubove da im se pridruže, a posetioce očekuju iz cele Srbije, regiona, kao i iz Nemačke.

Manifestacija će trajati dva dana, a centralno dešavanje održaće se u nedelju, kada je na programu niz takmičenja kao što su navlačenje konopca, limbo, držanje felne, bacanje lopte i merenje decibela auspuha. U poslepodnevnom delu programa, proglasiće se pobednici, kojima će se dodeliti pehari, nakon čega će uslediti žurka.

Organizator ove auto-moto manifestacije je BMW syndikat Vojvodina. Kotizacija za učesnike je besplatna, a ulaz za posetioce je 300 dinara. Za više informacija, učesnici pogu posetiti njihovu stanicu na Fejsbuku.

Prvi ovakav skup, organizovan je prošle godine, kada se pojavilo oko 180 vozila, što je skoro duplo više nego što se očekivalo. Plan organizatora je da ove godine bude više od 250 učesnika, a možda se i ta brojka nadmaši.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 10 meseci
Komentara: 28
Pregleda: 10043
Povezane teme

bmw fest

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.