Komentara: 38
Pregleda: 7825

Drčiću, ili izvinjenje ili krivična prijava

09.09.2011. u 18:37h
Drčiću, ili izvinjenje ili krivična prijava
Otvoreno pismo gospodinu Stevici Drčiću, predsedniku Gradskog odbora Srpkog pokreta obnove u Subotici

Gospodine Drčiću,

Pošto je očito da smatrate da Vam politička funkcija dozvoljava da u javnost plasirate notorne laži, obaveštavamo Vas da ste u zabludi. Kao i svaki drugi građanin ove zemlje i Vi snosite odgovornost za ono što javno izgovorite.

Zato Vas ljubazno molimo da sami sebe demantujete i javno se izvinite Direkciji za izgradnju Grada Subotica zbog navoda koje ste izneli na press konferenciji Vaše stranke, održanoj 7. septembra. U suprotnom ćemo biti prinuđeni da protiv Vas i Gradskog odbora Srpkog pokreta obnove u Subotici podnesemo krivičnu prijavu i tražimo od nadležnih organa da zaštite i preduzeće i javnost od neistina koje plasirate u javnost.

Koliko daleko ste spremni da idete, govori Vaša izjava da je na izgradnju platoa dr Zorana Đinđića utrošeno 500 miliona dinara. I Vi dobro znate da ste “pogrešili” za više od deset puta. Prema dokumentaciji kojom raspolaže Direkcija za izgradnju Grada Subotica, ukupna investicija Fonda za kapitalna ulaganja Vojvodine u ovaj projekat vredna je 39.480.210,58 dinara.

Zato o drugim navodima koje ste izneli na press konferenciji nećemo polemisati. Nadamo se da ćete javno priznati grešku, a mi ćemo Vas rado informisati o detaljima svih ovogodišnjih investicija u gradsku putnu infrastrukturu i ostale komunalne projekte, kako biste ubuduće, čak i kada kritikujete, to radili na bazi činjenica.

Josip Kovač Striko,
direktor JP "Direkcija za izgradnju grada Subotice"

Povezana vest: Za asfaltiranje 144, a za Plato 500 miliona dinara

Plato dr Zoran Djindjic Subotica

Postavljeno pre 12 godina i 7 meseci
Komentara: 38
Pregleda: 7825
Povezane teme

Josip Kovač Striko

Direkcija za izgradnju grada Subotice

SPO Subotica

stevica drčić

plato dr zorana djindjica

djindjivec plato

đinđićev plato

otvoreno pismo

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.