Komentara: 3
Pregleda: 2615

Drama na mađarskom i Politehnička škola dobili novi prostor u Harambašićevoj

09.10.2014. u 15:33h
Izvor: Subotica.com
Odlukom Gradskog veća na danas održanoj sednici Narodno pozorište, drama na mađarskom jeziku, dobilo je na rasplaganje bez nadoknade poslovne prostorije u Harabašićevoj ulici ukupne površine blizu 420 kvadrata. Na istoj adresi poslovni prostor ukupne površine 638,17 kvadratnih metara dodeljen je i Politehničkoj školi Subotica .
Drama na mađarskom i Politehnička škola dobili novi prostor u Harambašićevoj

Drama na mađarskom jeziku dobila je prostorije na dva sprata u ulici Harambašićeva 4, ukupne površine 419,89 m² (337,73 + 82,16 m²). Prostor se po odluci daje na korišćenje bez naknade i na neodređeni period, uz napomenu da će nakon okončanja postupka legalizacije objekata zaključiti aneks ugovora o korišćenju u pogledu kvadrature i tačnog navoda prostorija.

U obrazloženju kod donošenja ove odluke stoji da je Narodno pozorište 19. septembra uputilo Zahtev Gradonačelniku Jene Maglaiju u kojem su tražili dodelu poslovnih prostora na pomenutoj adresi, za rad studija „Šoltiš“, za održavanje probe drame na mađarskom jeziku i za izvođenje kamernih predstava.

Takođe na istoj sednici donešena je odluka da se na gore pomenutoj lokaciji dodeli i poslovni prostor ukupne površine od 638,17 m² Politehničkoj školi Subotica, takođe bez naknade i na neodređeni vremenski period. Ovoj obrazovnoj ustanovi dodeljen je prostor u podrumu zgrade (208,70 m²), zatim na prizemlju (219,47 m²) i na prvom spratu (209,99 m²).

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 6 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 2615
Povezane teme

Narodno pozorište

drama na mađarskom jeziku

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.