Komentara: 10
Pregleda: 9513

Dragan Đurić ponovo vraćen u subotički zatvor

12.05.2015. u 19:02h
Izvor: Subotica.com
Neuropsihijatrijsko veštačenje Dragana Đurića, osumnjičenog za monstruozno ubistvo devojčice Tijane Jurić iz Bajmoka, je završeno i on je vraćen u Okružni zatvor u Subotici. Prema nezvaničnim informacijama, Đurić nema duševnih oboljenja, niti psihičkih i zdravstvenih smetnji da prati dalji proces suđenja.
Dragan Đurić ponovo vraćen u subotički zatvor

Ovakav ishod se mogao i očekivati, jer je on već jednom bio na psihijatrijskim analizama, koje su rekle da оn nema psihičkih oboljenja, a svi u sudnici su mogli da vide koliko on „ne može“ da prati suđenje - kaže Tijanin otac Igor Jurić. - Želimo da se ova agonija naše porodice što pre završi i da on zauvek bude na mestu gde neće biti opasan po drugu decu.

Na psihijatrijsko veštačenje Đurić je upućen jer na prvom ročištu 22. aprila nije prepoznao advokata koji ga, kada je uhapšen, branio po službenoj dužnosti, te je njegov branilac Viktor Gostiljac izrazio sumnju da on nije psihički sposoban da prisustvuje i prati sudjenje.

- Veštačenje je završeno, on je vraćen u zatvor u Suboticu, ali odbrana još nije zvanično, pismenim putem, dobila rezultate opservacije tako da sam i sam iznenađen informacijama u medijima i ne mogu da ih komentarišem – izjavio je Viktor Gostiljac. - U svakom slučaju, uskoro očekujem poziv iz Višeg suda u Subotici da vidimo kako i kada će se suđenje nastaviti.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 11 meseci
Komentara: 10
Pregleda: 9513

Povezane vesti

Povezane teme

tijana jurić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.