• Pregleda: 3669

Donacija odeljenju pedijatrije Opšte bolnice

Opštoj bolnici Subotica, Odeljenju pedijatrije, danas je uručena donacija. U pitanju su LED televizor i DVD plejer koje je obezbedilo Javno komunalno preduzeće "Subotičke pijace".
Donacija odeljenju pedijatrije Opšte bolnice

Televizor je postavljen u čekaonicu, a prema rečima načelnice odeljenja, doktorice Katje Puleve, pored zabavnog sadržaja i omiljenih crtaća naših najmlađih sugrađana, emitovaće  se i obrazovni sadržaj koji obuhvata  razne filmove i kratke savete lekara.

Tokom godine odeljenje pedijatrije dobilo  je brojne donacije, kako radnih organizacija, školskih ustanova tako i pojedinaca iz zemlje i inostranstva, na kojima je dr. Puleva izrazila zahvalnost.

Novogodišnji paketići, plišane igračke, 3D televizor, muzička linija, stolice , frižider, opremanje lekarske ordinacije na odeljenju samo su neke od donacija. Očekivana aparatura bi trebala uskoro da stigne kroz donaciju Rotary kluba,  a od onoga što je još potrebno za dečije odeljenje dr Puleva ističe renoviranje podova i kupatila na 8. spratu subotičke bolnice.

Izvor: RTV City

povezane teme

1
pere Odgovori
Bravo načelnice, zahvaljujući ličnom zalaganju, poznanstvima i kontaktima obezbedila je sve to u interesu najmladjih pacjenata bolnice. Ostali načelnici trebali bi slediti ovaj primer, nauštrb ličnih "donacija" , zimovanja, letovanja i drugo. Može i najnoviji primer ...
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.