Komentara: 23
Pregleda: 22654

Dok niče fabrika - Svarovski već zapošljava

14.03.2014. u 17:22h
Izvor: RTV Yueco
Iako je izgradnja fabričke hale tek počela, austrijski proizvođač kristala “Svarovski” već zapošljava 54 radnika u Subotici, a do polovine godine očekuje se da će broj radnika koji sada rade u iznajmljenom prostoru naraste na 200, izjavio je član Gradskog veća Subotice zadužen za privredu Milan Vučković.
Dok niče fabrika - Svarovski već zapošljava

Vučković je rekao da je, iako je zvanično otvaranje radova zakazano za 14. april, već počela izgradnja fabričke hale kompanije Svarovski u Privrednoj zoni Mali Bajmok, a da za to vreme ova kompanija već zapošljava radnike u iznajmljenom prostoru.

On je naglasio da lokalna samouprava prati investitore u smislu infrastrukturnog opremanja zone, pa je tako u toku tender za izbor izvođača radova na asfaltiranju interne saobraćajnice u samoj zoni koja treba da poveže fabrike Kontinental i Svarovski.

Osim toga, prema njegovim rečima, u saradnji sa Vladom Srbije obezbeđena su sredstva za izgradnju ostalih potrebnih internih saobraćajnica u zoni koje povezuju one parcele koje još uvek nisu popunjene investitorima.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 godina i 1 mesec
Komentara: 23
Pregleda: 22654

Povezana vest

Povezane teme

svarovski

swarovski

fabrika svarovski

fabrika swarovski

swarovski subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.