Komentara: 2
Pregleda: 3320
Foto

Dodeljene stipendije Rotary kluba najuspešnijim đacima i studentima

29.11.2017. u 11:33h
Izvor: Subotica.com
Na jučerašnjem sastanku Rotary Kluba Subotica, uručene su stipendije za 14 studenata i srednjoškolaca koji su, prema mišljenju komisije, ostvarili najbolje rezultate u dosadašnjem školovanju.
Dodeljene stipendije Rotary kluba najuspešnijim đacima i studentima

Od ukupno 94 pristigle prijave, izabrano je sedam srednoškolaca i isto toliko studenata, koji su prikazali nabolje rezultate i, u skladu sa definisanim sistemom bodovanja, ostvarili najbolji plasman. Sistem bodovanja obuhvatio je uspeh u školovanju, socijalni status, kao i rezultate u sportskim i drugim vannastavnim aktivnostima.

– Trudimo se da svake godine pronađemo najbolje među najboljima, a kojima je finansijska pomoć od velikog značaja. Namera nam je da istaknemo i nagradimo đake i studente sa vrhunskim uspehom i slabim socijalnim primanjima, koji pored svojih obaveza u školi ili na fakutetu, umeju da nađu vremena za sportske ili druge aktivnosti, u želji da se u svom okruženju istaknu kao lideri i pokažu da se ulaganje u znanje višestruko isplati. Upravo ti mladi ljudi treba da budu primer, uzor i ponos naše lokalne zajednice – istakao je Šandor Keler, ovogodišnji predsednik Kluba.

Dodeljene stipendije Rotary kluba najuspešnijim đacima i studentima

Ovo je osma godina za redom kako Rotary Klub Subotica organizuje konkurs za stipendiju, a dobitnici stipendije za 2017/2018. školsku godinu su srednjoškolci Marija Kovač, Iva Toković, Ivana Mačković, Ana Radić, Miloš Vukmanović, Teodora Gostović i Tamara Radošević, dok su među studentima dobitnici Radmila Papić, Nikola Stojanović, Ognjen Grozdanović, Željko Popović, Jovana Katrinka, Ilija Božić i Katarina Vuković.

Stipendirani srednjoškolci dobiće po 70.000 dinara, a studenti po 80.000 dinara, isplaćenih u 10 jednakih mesečnih rata. Pored prihoda koje je Klub ostvario na manifestaciji "Berbanski dani", akciju su podržali "Ametek" i "SMB-gradnja".

Dodeljene stipendije Rotary kluba najuspešnijim đacima i studentima

Izvor: Subotica.com
Dodela stipendija Rotary kluba studentima i učenicima Dodela stipendija Rotary kluba studentima i učenicima Dodela stipendija Rotary kluba studentima i učenicima Dodela stipendija Rotary kluba studentima i učenicima Dodela stipendija Rotary kluba studentima i učenicima Dodela stipendija Rotary kluba studentima i učenicima Dodela stipendija Rotary kluba studentima i učenicima Dodela stipendija Rotary kluba studentima i učenicima
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 6 godina i 4 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 3320
Povezane teme

stipendije

rotary klub

dodela stipendija

rotari klub subotica

stipendiranje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.