Komentara: 0
Pregleda: 8066
Foto

Dodeljene stipendije Rotari kluba Palić

20.11.2016. u 18:38h
Izvor: Subotica.com
Rotari klub „Palić" obezbedio je stipendije za školsku 2016/17. godinu za četiri studenta sa Palića.
Dodeljene stipendije Rotari kluba Palić

Stipendije od 48.000 dinara, koje će biti isplaćene u osam mesečnih rata po 6.000 dinara, dobiće Martina Abadžić, Tomislav Dobrički, Tamaš Sakač i Andrea Verebeš. Oni su u subotu potpisali ugovore o stipendiranju.

Po rečima Eleonore Marton, predsednice Rotari kluba Palić,   konkurs je bio raspisan za šest studenata, ali je uslove zadovoljilo četvoro.

- Pomažemo lokalnoj zajednici sredstvima koje prikupljamo humanitarnim akcijama. Naše nove stipendiste, kao i sve građane, pozivam da nam se pridruže u tim akcijama i da nam pomognu da zajedno budemo od pomoći i drugima – poručila je Eleonora Marton.

Dodeljene stipendije Rotari kluba Palić

Izvor: Subotica.com
Dodela stipendija Rotary kluba Palić Dodela stipendija Rotary kluba Palić Dodela stipendija Rotary kluba Palić Dodela stipendija Rotary kluba Palić Dodela stipendija Rotary kluba Palić Dodela stipendija Rotary kluba Palić Dodela stipendija Rotary kluba Palić Dodela stipendija Rotary kluba Palić
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 7 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 8066
Povezane teme

rotary klub palić

stipendije

dodela stipendija

rotaract

stipendiranje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.