Komentara: 4
Pregleda: 14755
Foto

Dodeljene diplome najboljim matematičarima

02.03.2017. u 16:40h > 03.03.2017. u 11:16h
Izvor: Subotica.com
U Velikoj većnici Gradske kuće danas su dodeljene diplome i priznanja mladim matematičarima, učenicima osnovnih i srednjih škola iz našeg grada.
Dodeljene diplome najboljim matematičarima

Iza njih su sjajni rezultati na gradskom i okružnom takmičenju a Subotica će imati svoje predstavnike i na predstojećoj republičkoj smotri najboljih matematičara, a ekipu će predvoditi Marko Mijatović, maturant Gimnazije „Svetozar Marković“.

- Nama je prioritet da svu talentovanu decu podržimo i da oni svoj talenat još više razvijaju u tom pravcu. U obrazovnom procesu, talentovana deca moraju da pronađu svoj put a mi moramo da im se posebno posvetimo – ističe Jasmina Stevanović, sekretar Sekretarijata za društvene delatnosti. - Ovo je prilika da im se zahvalimo ispred Grada Subotice i važno je da se ova lepa tradicija ne prekida jer su ova deca budućnost našeg grada i naše države.

Dodeljene diplome najboljim matematičarima

Dodeljene diplome najboljim matematičarima

Školarce je pozdravila Nataša Aleksić, član Gradskog veća za obrazovanje, i poručila im da su oni pravi promoteri našeg grada.

- Ponosni smo na ovu decu i znamo da se iza njihovog velikog talenta krije veliki trud i rad. Oni pokazuju da se tako postižu veliki rezultati i zato smo zahvalni njima, njihovim roditeljima i mentorima – poručila je Nataša Aleksić.

REZULTATI

SREDNJOŠKOLCI - OKRUŽNO TAKMIČENJE

Okružno takmičenje za srednjoškolce održano je u STŠ „Ivan Sarić“ a najbolje rezultate ostvarili su:

  • 1. razred:  Nemanja Dutina (1 .mesto), Nemanja Žarić (2. mesto), Viktorija Džamastagić (3 .mesto)
  • 2. razred: Teodor Sakal Francišković i Aleksa Stanovuk (2. mesto), Minja Vuković, Balaž Cirok i Veljko Todić (3. mesto)
  • 3. razred: Đorđe Njegić (2.mesto), Aleksandar Grahovac, Botond Bešnji, Maša Knežević i Nikola Đuketić (3.mesto)
  • 4. razred: Marko Mijatović (1.mesto),  Laura Guljaš Oldal (2.mesto)

Na državno prventsvo plasirali su se Marko Mijatović, Nemanja Dutina, Teodor Sakal Francišković, Đorđe Njegić, Aleksandar Grahovac, Laura Guljaš Oldal.

Dodeljene diplome najboljim matematičarima

Dodeljene diplome najboljim matematičarima

SREDNJOŠKOLCI - OPŠTINSKO TAKMIČENJE

  • 1. razred: Natalija Pavlović (1. mesto), Aleksandar Milović (2. mesto), Emeše Pešti, Aleksa Stevanović i Maja Imrić (3. mesto)
  • 2. razred: Minja Vuković (1. mesto), Veljko Todić (2. mesto),  Teodor Sakal Francišković, Dunja Španović i Violeta Erdelji (3. mesto)
  • 3. razred: Aleksandar Grahovac (1. mesto), Nikola Đuketić (2. mesto), Andrea Cibolja Sabo (3. mesto)
  • 4. razred: Marko Mijatović (1. mesto), Stefan Gašparić (2. mesto), Luka Nikolić (3. mesto)

OSNOVCI

  • 3. razred:  Anja Nalčić, Petra Savić, Ana Davčik, Srđan Vasić i Akoš Čisar (1. mesto), Vuk Radinović, Milica Miljković, Marija Dragičević i Darija Vidaković (2.mesto), Nađa Jeftić, Danijel Horvat, Milica Bjelica, Lenard Boznai i Boris Bošnjak (3.mesto)
  • 4. razred: Jovan Tomić, Ričard Biro i Ana Bulović (1. mesto), Taša Babić, Jovana Borisavljević i Anja Vujović (2. mesto), Olga Jeftić, Jana Vujačić, Stefan Dvornić, Virag Čisar, Petra Mihajlović, Anđela Štefković, Ana Marija Horvacki, Armin Dobo i Aleksa Balažević (3. mesto)
  • 5. razred: Maša Praštalo (1. mesto),  Nimrod Eredelji i Anamarija Nadaški (2. mesto), Jelena Kojić, Petra Plešinac, Violeta Joksović, Milan Bogavac, David Kozma, Iva Marković i Uroš Đorđić (3. mesto)
  • 6.razred: Danilo Njegić i Andrej Čolić (1. mesto), Đorđe Šljukić i Emeše Kemiveš (2. mesto), Jovana Gatarić i Milan Baćić (3. mesto)
  • 7.razred: Igor Engi (1. mesto), Miloš Pajić, Matijas Levang, Doroteja Apro i Veljko Joksović (2.mesto), Mihajlo Gaborović, Bjanka Stojanović, Ivan Skenderović, Lazar Milović i Dona Karan (3.mesto)
  • 8.razred: Valentino Kujundžić i Gabor Fodor (1.mesto), Miljan Mrkić, Tot Tamaš i Mila Milović (2.mesto), Konrad Feher i Noemi Tot (3.mesto)

Dodeljene diplome najboljim matematičarima

Portal subotica.com čestita svim đacima na osvojenim nagradama i želi puno uspeha na narednim takmičenjima.

Izvor: Subotica.com
Uručenje diploma i pohvalnica za mlade matematičare Uručenje diploma i pohvalnica za mlade matematičare Uručenje diploma i pohvalnica za mlade matematičare Uručenje diploma i pohvalnica za mlade matematičare Uručenje diploma i pohvalnica za mlade matematičare Uručenje diploma i pohvalnica za mlade matematičare Uručenje diploma i pohvalnica za mlade matematičare Uručenje diploma i pohvalnica za mlade matematičare
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 7 godina i 1 mesec
Komentara: 4
Pregleda: 14755
Povezane teme

takmičenje iz matematike

nataša aleksić

okružno takmičenje iz matematike

jasmina stevanović

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.