Komentara: 0
Pregleda: 2908

Doček na Trgu uz pojačano obezbeđenje

30.12.2008. u 20:47h
<p>Subotičani će Novu godinu dočekati u centru grada na glavnom trgu, gde će nastupiti Tamara Benčik, Zvonko Bogdan i grupa "Apsolutno romantično".</p>
Doček na Trgu uz pojačano obezbeđenje

Na današnjoj konferenciji za novinare upozoreno je da se u ograđeni prostor oko trga ne smeju unositi pirotehnička sredstva i staklena ambalaža, kao i da će policija pojačano obezbeđivati skup i regulisati saobraćaj oko trga.

Unutar ograđenog dela prodavaće se piće i hrana po pristupačnim cenama, biće postavljeno 10 mobilnih toaleta, a svi građani u zaštićenom prostoru u periodu od 22 sata do dva sata ujutro osigurani su od posedica nesrećnog slučaja. Na trgu će biti i ekipa Hitne pomoći.

Inače, Subotičani koji se danas odluče za kafane i kafiće teško da će naći mesto u Subotici i na Paliću, iako se cene kreću i preko 100 evra za novogodišnju noć.

Postavljeno pre 15 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2908
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.