Komentara: 0
Pregleda: 1449

Doček kod kuće

24.12.2008. u 15:24h
<p>Nova Godina je na pragu,stoga mnogi na&scaron;i sugrađani intenzivno razmi&scaron;ljaju o tome gde će proslaviti najluđu noć. Pojedini kafići su ispunjeni do poslednjeg mesta dok ima i klubova koji imaju malo zainteresovanih. Zbog visokih cena i niskih plata mnogi se odlučuju da Novu Godinu dočekaju kući.</p>
Doček kod kuće

Subotičani poslednjih godina najluđu noć provode na privatnim žurkama ili je slave kući u okruženju najbližih,zbog nedostatka novca. Pojednci se ipak odlučuju za proslavu u klubovima i kafićima kako u našem tako i u drugim gradovima,jer je to posebna noć kada su svi raspoloženi i kada je uvek dobar provod.

Organizacija Nove Godine nije laka. Treba obezbediti pre svega dobru muziku,jer od nje zavisi raspoloženje,osoblje i adekvatna služba obezbeđenja koja mora da bude na visini zadatka kako ne bi bilo problema dok cene treba da budu iste kao i ostalim danima.

Cene ulaznica za doček Nove Godine kreću se od 1800 pa sve do 4000 dinara u šta je uračunato piće i hrana u vidu švedskog stola,dok u pojedinim restoranima doček iznosi 7500 dinara. Ukoliko se neko odluči da plati samo ulaz treba da izdvoji oko 400 dinara.

Postavljeno pre 15 godina i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1449
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.