Komentara: 0
Pregleda: 2738

Dobra saradnja škole i mesne zajednice Mali Bajmok

06.09.2011. u 17:16h
Izvor: RTV Yueco
Dobra saradnja škole i mesne zajednice Mali Bajmok

Mesna zajednica “Mali Bajmok” poklonila je 14 školskih torbi za prvake kojima su najpotrebnije u isturenom odeljenju u Osnovnoj školi “Matko Vuković”. U školi ističu da imaju odličnu saradnju sa mesnom zajednicom i da im mnogo pomažu u rešavanju određenih problema. Prošle godine prvaci su dobili sveske, bojice, školske torbe i lopte.

Povodom početka nove školske godine rukovodstvo Mesne zajednice “Mali Bajmok” poklonilo je školske tašne za prvake. Poklonjeno je 14 torbi, a školska komisija će odlučiti koja će deca dobiti torbe.

Pomoć ovakve vrste, od strane predstavnika mesne zajednice postaje praksa za Malu školu “Matko Vuković” koju pohađaju učenici od prvog do četvrtog razreda. Nakon sastanka između direktorke škole i predstavnika mesne zajednice dogovorena je dalja saradnja.

Malu školu “Matko Vuković”, kako je svi zovu pohađa 200 dece. Do nedavno imala je mnogo problema koji su u većini u saradnji sa mesnom zajednicom rešeni. Sada preostaje da se izgradi igralište u dvorištu škole.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2738
Povezane teme

mali bajmok

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.