Komentara: 4
Pregleda: 2753

Do ponoći uvid u izborne materijale

11.05.2012. u 15:55h
Izvor: SuMedija
Izborna Komisija Grada Subotice saopštila je, povodom nekoliko naknadnih stranačkih zahteva da im se omogući uvid u biračke spiskove, da im zakon to dozvoljava, a Komisija će to i omogućiti.
Do ponoći uvid u izborne materijale

U roku od 24 sata posle izbora, što je propisan rok, ni jedan pojedinac ili stranka koji su učestvovali na izborima nisu uputili nikakvu žalbu Komisiji. Na 109 izbornih mesta, zapisnici su sačinjeni i potpisani od predsednika i članova stalnih i proširenih biračkih odbora. Zapisnike niko nije osporio, ali je tek treći dan nekoliko stranaka uputilo zahteve da im se odobri uvid u zapisnike. Zakon im to dozvoljava, a rok ističe u petak, 11. maja u 24 sata. Izborna Komisija Grada Subotice je odobrila uvid svima koji su podneli zahtev. To ne znači novo prebrojavanje, nego samo uvid u zaključene spiskove, kaže Vladimir Dragin, predsednik Izborne Komisije Grada Subotice.

Među strankama koje su podnele takve zahteve su i SVM, SNS, URS i LSV i LDP.

Do ponoći uvid u izborne materijale

Jutros oko 02:00 časa ispred Nove opštine

Izvor: SuMedija
Postavljeno pre 11 godina i 11 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 2753
Povezane teme

Izbori u Subotici

LDP Subotica

svm

urs

sns

rezultati izbora u subotici

izbori subotica 2012

izbori 2012

rezultati glasanja

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.