Komentara: 0
Pregleda: 3307

Do kraja janura mogu da se zamene stare invalidske parking karte

13.01.2012. u 14:36h
Izvor: RTV Yueco
Do kraja janura mogu da se zamene stare invalidske parking karte

Do kraja januara može da se zameni stara invalidska parking karta za novu, piše u saopštenju subotičkog Parkinga.Zamena može da se obavi u prostorijama preduzeća na adresi Đure Đakovića broj 23/II. Od ove godine kartice za osobe sa invaliditetom biće univerzalne i važiće na teritoriji cele Srbije, na mestima obeleženim za parkiranje invalida.

Pored dosadašnje potrebne dokumentacije za njeno izdavanje, koja je podrazumevala fotokopiju lične karte, fotokopiju saobraćajne dozvole i fotokopiju Rešenja o stepenu invalidnosti, za novu invalidsku parking kartu potrebno je doneti i jednu fotografiju korisnika.

Cilj uvođenja jedinstvenih parking kartica je ostvarivanje prava osoba sa invaliditetom na jednake povlastice pri parkiranju na teritoriji cele republike, i njihovo efikasnije uključivanje u socio-ekonomski život, zaključuje se u saopštenju Parkinga.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 3307
Povezane teme

osobe sa invaliditetom

parking karta

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.