Komentara: 4
Pregleda: 3511
Foto

Đaci delili "besplatne" zagrljaje

22.01.2020. u 09:50h
Izvor: Subotica.com
Đaci delili "besplatne" zagrljaje

Greje i dušu i telo, a ne košta ništa? Verujemo da ste svi pogodili da je reč o zagrljaju. Na rešenje ove zagonetke naše sugrađane uputili đaci OŠ „Matija Gubec“ iz Tavankuta, koji su juče u centru grada "delili" zagrljaje.

Deo učeničkog parlamenta okupio se povodom Međunarodnog dana zagrljaja i grlili prolaznike, delili im tople prijateljske reči.

Đaci delili "besplatne" zagrljaje

- Ova ideja rodila se prošle godine, tako da smo i sada želeli da sugrađanima pokažemo koliko su lepa reč i zagrljaj važni za sve nas. Učenički parlament je delio besplatne zagrljaje a prolaznici su oduševljeni uzvraćali đacima – ističe nastavnica Slađana Knežević.

Pored zagrljaja, đaci su delili i „srca prijateljstva“, koja su i uspomena i podsetnik koliko je zagrljaj važan.

Đaci delili "besplatne" zagrljaje

- Srca od testa smo sami napravili na sekciji i veoma smo angažovani kao učenička zadruga, te širimo prijateljstva na svim poljima – dodaje nastavnica Danijela Radnić, koordinator Učeničkog parlamenta.

Dan zagrljaja ustanovljen je 1986. godine u Mičigenu, a obeležava se 21. januara. Psiholozi smatraju da pet do šest zagrljaja na dan mogu učiniti život dužim i lepšim.

Đaci delili "besplatne" zagrljaje

Izvor: Subotica.com
Akcija "besplatnih zagrljaja" učenika OŠ "Matija Gubec" iz Tavankuta Akcija "besplatnih zagrljaja" učenika OŠ "Matija Gubec" iz Tavankuta Akcija "besplatnih zagrljaja" učenika OŠ "Matija Gubec" iz Tavankuta Akcija "besplatnih zagrljaja" učenika OŠ "Matija Gubec" iz Tavankuta Akcija "besplatnih zagrljaja" učenika OŠ "Matija Gubec" iz Tavankuta Akcija "besplatnih zagrljaja" učenika OŠ "Matija Gubec" iz Tavankuta Akcija "besplatnih zagrljaja" učenika OŠ "Matija Gubec" iz Tavankuta Akcija "besplatnih zagrljaja" učenika OŠ "Matija Gubec" iz Tavankuta
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 4 godine i 3 meseca
Komentara: 4
Pregleda: 3511
Povezane teme

oš matija gubec

međunarodni dan zagrljaja

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.