• Pregleda: 1605

Dizanje tegova: Tamaš Kajdoči osvojio dve bronzane medalje na Evropskom prvenstvu

Na Evropskom prvenstvu Tamaš Kajdoči, dizač tegova Spartaka u dresu reprezentacije Srbije, iako povređen osvojio je dve bronzane medalje.
Dizanje tegova: Tamaš Kajdoči osvojio dve bronzane medalje na Evropskom prvenstvu

Tamaš Kajdoči osvojio je dve bronzane medalje na Evropskom prvenstvu u dizanju tegova za juniore do 20 godina i seniore do 23 godine koje je održano od 15. do 21. oktobra u Albaniji.

Kajdoči je jedini na ovom šampionatu predstavljao Srbiju u kategoriji +105kg kod juniora. Iako ga je mučila povreda leđa, Subotičanin nije odustao od takmičenja. Borio se i osvojio dve bronzane medalje - u izbačaju 217 kg i biatlonu sa 391 kg, dok je u trzaju sa 174kg zauzeo četvrto mesto.

Konačan plasman u kategoriji +105kg za takmičare uzrasta do 20 godina: 1.Simon Martirosjan (JER), 2. Chkheidze Giorgi (GRU), 3. Tamaš Kajdoči (SRB).

Tamaš je i na ovom međunarodnom takmičenju nastupio uz stručnu pomoć njegovog dugogodišnjeg klubskog trenera Stipana Verta.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

1
pitbull Odgovori
Svaka cast decku!!! Pravi borac i sportista!!
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.