• Pregleda: 626

Dizanje tegova: Tamaš Kajdoči najbolji na Kupu u Pečuju, Spartak ekipno drugi

Na Međunarodnom Kupu u Pečuju u dizači tegova Spartaka osvojili su drugo mesto ekipnoj konkurenciji. Subotičani u tročlanom sastavu ostvarili su dobar rezultat koji ih je pozicionirao iza prvoplasirane ekipe Brna.
Dizanje tegova: Tamaš Kajdoči najbolji na Kupu u Pečuju, Spartak ekipno drugi

Međunarodni kup u Pečuju održan je u ekipnoj i pojedinačnoj konkurenciji. Spartakovi takmičari osvojili su 2. mesto u ekipnom plasmanu, dok je Tamaš Kajdoči u pojedinačnoj osvojio zlatnu medalju.

Spartak je nastupao u sastavu: Viktor Haško, Patrik Heder i Tamaš kajdoči. U ekipnoj konkurenciji drugo mesto su osvojili Subotičani, prvo je pripalo ekipi Brna, dok je treće zauzeo domaćin - Pečuj. U pojedinačnoj konkurenciji pobednik Kupa grada Pečuja je Tamaš Kajdoči.

Rezultati takmičara KDT Spartaka:

1. mesto - TamašKajdoči (trzaj 157kg, izbačaj 188kg, u biatlonu 345 kg - 350 bodova)
5. mesto – Viktor Haško (trzaj 95kg, izbačaj 120kg, u biatlonu 215 kg - 260 bodova)
10. mesto - Patrik Heder (trzaj 75kg, izbačaj 95kg, u biatlonu 170 kg - 236 bodova)

Sledeće takmičenje za dizače Spartaka je 2. kolo lige Srbije i prvenstvo Vojvodine za juniore U20 i mlađe seniore U23 koje će se održati u nedelju, 29. septembra, u subotičkoj Hali sportova.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

1
sportista Odgovori
Svaka čast! Samo napred!!
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.