Komentara: 1
Pregleda: 1925
Foto

Dizanje tegova: Spartak osvojio 15. titulu šampiona Srbije u nizu

07.11.2019. u 13:21h
Izvor: Subotica.com
Spartak je po 15. put za redom državni prvak u dizanju tegova za seniore. Subotičani su u finalu Ekipnog prvenstva Srbije zauzeli 1. mesto i okitili se dvadesetprvom titulom šampiona Srbije.
Dizanje tegova: Spartak osvojio 15. titulu šampiona Srbije u nizu

Dizači tegova Spartaka državni su prvaci. Na finalnom turniru Prvenstva Srbije održanom u Subotici proteklog vikenda Subotičani su bili najuspešniji i osvojili 1. mesto. Ujedno je održan i Gala kup Srbije, na kojem je pobednik Ervin Rožnjik, koji je  na takmičenju u Belorusiji, u kategoriji 81 kilogram, osvojio 5. mesto. Ostvareni rezultat je priznat na domaćem "Gala kupu" te je Rožnjiku pripalo 1. mesto.

Spartaku je ovo petnaesta, uzastopna, titula prvaka države. Subotičani drže primat u ovom sportu i ne dozvoljavaju da drugi timovi preuzmu vrh srpskog dizanja tegova. Za novu titulu borili su se Viktor Haško, Tamaš Kajdoči, Tivadar Kajdoči, Patrik Heder, Mihalj Pece i Aleksandar Saulić.

Izvor: Subotica.com
Završni turnir Ekipnog prvenstva Srbije i Gala kup Srbije u dizanju tegova za seniore Završni turnir Ekipnog prvenstva Srbije i Gala kup Srbije u dizanju tegova za seniore Završni turnir Ekipnog prvenstva Srbije i Gala kup Srbije u dizanju tegova za seniore Završni turnir Ekipnog prvenstva Srbije i Gala kup Srbije u dizanju tegova za seniore Završni turnir Ekipnog prvenstva Srbije i Gala kup Srbije u dizanju tegova za seniore Završni turnir Ekipnog prvenstva Srbije i Gala kup Srbije u dizanju tegova za seniore Završni turnir Ekipnog prvenstva Srbije i Gala kup Srbije u dizanju tegova za seniore Završni turnir Ekipnog prvenstva Srbije i Gala kup Srbije u dizanju tegova za seniore
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 4 godine i 5 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 1925
Povezane teme

dizanje tegova

kdt spartak

klub dizača tegova spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.