• Pregleda: 682

Dizanje tegova: "Podmlađeni" Spartak šesti na kupu u Baču

Proteklog vikenda u Baču je održan prvi Međunarodni kup Bača u dizanju tegova na kojem su takmičari Spartaka zauzeli šesto mesto.
Dizanje tegova: "Podmlađeni" Spartak šesti na kupu u Baču

Na Međunarodnom kupu u Baču. dizači tegova Spartaka zauzeli su u ekipnom plasmanu šesto mesto.

Subotičani su na Kupu nastupili u podmlađenom sastavu. Za Spartak su nastupali Danijel Apro, Levente Besedeš, Viktor Haško, van konkurencije je nastupao Filip Pastor.

U konkurenciji osam klubova Spartak je takmičenje okončao na šestom mestu. Prvo mesto je pripalo Herkulesu, drugo ekipi Domžale iz Slovenije. Treće je zauzeo Partizan, četvrto Sose Budapešt iz Mađarske. Peta je bila Batajnica, Spartak Šesti, Radnički je takmičenje okončao na sedmoj poziciji, dok je Vukovar bio osmi.

Ostvareni rezultati Spartakovih takmičara: Danijel Apro - trzaj 63 kg, izbačaj 83 kg, u biatlonu 146 kg. Levente Besedeš - trzaj 85 kg, izbačaj 100 kg, u biatlonu 185 kg. Viktor Haško - trzaj 105 kg, izbačaj 130 kg, u biatlonu 235 kg. Filip Pastor - trzaj 60 kg, izbačaj 75 kg, u biatlonu 135 kg.

Sledeće takmičenje na kome nastupaju takmičari KDT „Spartaka“ je Prvenstvo Srbije za seniore koje se održava u Somboru 25. maja.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.