Komentara: 2
Pregleda: 1069

Dizanje tegova: Dva prva mesta Spartaka u Budimpešti

26.03.2018. u 11:46h
Izvor: Subotica.com
Dizanje tegova: Dva prva mesta Spartaka u Budimpešti

Na međunarodnom takmičenju, Šorokšar kupu u Budimpešti koje je održano po 21. put učestvovali su i dizači tegova Spartaka. Takmičari koji su predstavljali Spartak na ovom takmičenju u izuzetno jakoj konkurenciji u svojim kategorijama zauzeli su prvo mesto.

Na turniru u Budimpešti nastupalo je 15 država sa oko 120 takmičara u muškoj i ženskoj konkurenciji u pet uzrasnih kategorija. Spartak su predstavljali Patrik Heder i Viktor Haško, pod vođstvom trenera Ervina Rožnjika.

Dizanje tegova: Dva prva mesta Spartaka u Budimpešti

U konkurenciji mlađih juniora u kategoriji 56kg Patrik Heder zauzeo je prvo mesto sa 56kg trzaj, 67kg izbačaj, biatlon 122kg. Haško Viktor, takođe u konkurenciji mlađih juniora, bio je prvi u kategoriji +94kg sa 92kg trzaj, 127kg izbačaj, biatlon 219kg

Na takmičenju su nastupali takmičari klubova iz 15 zemalja oko 120 takmičara u muškoj i ženskoj konkurenciji u pet uzrasnih kategorija.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 1 mesec
Komentara: 2
Pregleda: 1069
Povezane teme

dizanje tegova

kdt spartak

klub dizača tegova spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.