• Pregleda: 790

Dizanje tegova: Dva prva mesta Spartaka u Budimpešti

Dizanje tegova: Dva prva mesta Spartaka u Budimpešti

Na međunarodnom takmičenju, Šorokšar kupu u Budimpešti koje je održano po 21. put učestvovali su i dizači tegova Spartaka. Takmičari koji su predstavljali Spartak na ovom takmičenju u izuzetno jakoj konkurenciji u svojim kategorijama zauzeli su prvo mesto.

Na turniru u Budimpešti nastupalo je 15 država sa oko 120 takmičara u muškoj i ženskoj konkurenciji u pet uzrasnih kategorija. Spartak su predstavljali Patrik Heder i Viktor Haško, pod vođstvom trenera Ervina Rožnjika.

U konkurenciji mlađih juniora u kategoriji 56kg Patrik Heder zauzeo je prvo mesto sa 56kg trzaj, 67kg izbačaj, biatlon 122kg. Haško Viktor, takođe u konkurenciji mlađih juniora, bio je prvi u kategoriji +94kg sa 92kg trzaj, 127kg izbačaj, biatlon 219kg

Na takmičenju su nastupali takmičari klubova iz 15 zemalja oko 120 takmičara u muškoj i ženskoj konkurenciji u pet uzrasnih kategorija.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

2
Stefan Odgovori
Svaka cast!! cestitam vam!
Alax Odgovori
Bravo
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.