Komentara: 0
Pregleda: 1718

Dizači tegova Spartaka osvojili 9. uzastopnu ekipnu titulu

21.10.2013. u 14:56h
Izvor: RTV Yueco
U Hali sportova održan finalni turnir ekipnog prvenstva Srbije u dizanju tegova, kao i prvenstvo Srbije za mlađe seniore i seniorke do 23 godine a ujedno i ekipno prvenstvo za mlađe seniore i seniorke.
Dizači tegova Spartaka osvojili 9. uzastopnu ekipnu titulu

Prvo mesto i nova titula ekipnog prvaka Srbije pripala je dizačima Spartaka. Ova je deveta uzastopna titula prvaka države, a ukupno u svojoj istoriji KDT Spartak je osvojio 15 ekipnih prvenstvenih titula u dizanju tegova.

Pobednička ekipa je nastupila u sastavu: Vert Stipan - trener,  takmičari: Aroksalaši Ervin, Kajdoči Tamaš, Kajdoči Tivadar, Kanižai Aron, Polaček Mario i Rožnjik Ervin. Drugo mesto pripalo je ekipi Srema iz Sremske Mitrovice, dok je treća bila ekipa Herkulesa iz Bača.

Takmičari Spartaka su postigli izuzetne rezultate na ovom takmičenju, ostvarene su norme saveznog i međunarodnog razreda, i postavljeni  novi državni rekordi.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1718
Povezane teme

dizanje tegova

kdt spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.