• Pregleda: 2618

Divlja deponija u Novom Žedniku

Divlja deponija u Novom Žedniku

Na ulazu u Novi Žednik i dalje nesavesni građani odlažu smeće i tako su stvorili divlju deponiju. Prostor zauzima 8 hektara i nalazi se pored novog dela autoputa kod Novog Žednika.

U okviru akcije “Očistimo Srbiju” 2009.godine nakon pedeset godina ova ista divlja deponija je očišćenja.Tada je grad izdvojio 100.000 dinara za čišćenje divlje deponije, a i postavljene su table sa naznakon zabranjeno bacanje smeća.

Proteklih godina građani su i dalje, bez obzira na upozorenje na deponiju odlagali šut, građevninski otpad, leševe životinja i plastiku i sav drugi otpad.

Izvor: RTV Yueco

povezane teme

2
Misko Odgovori
Kao i u svakom mestu, tako i u Novom Žedniku, imate savesne i nesavesne građane. Savesni građani kupuju žute džakove za odlaganje smeća koje zaposleni u JP "Čistoća i zelenilo" uredno odnose, a nesavesni građani su svojom nemarnošću i odnošenjem smeća na prostor na kome je obeleženo da je ostavljanje smeća zabranjeno, obnovili divlju deponiju.
Pitam se zašto se nije istrajalo u kažnjavanju po džepu nesavesnih građana koji su pored zabrane nastavili da odlažu smeće na očišćenom prostoru i zašto se čekalo da se divlja deponija obnovi i da se ponove problemi? Zašto?
gari Odgovori
O čemu priča ovaj predsednik MZ??? Kakve su mu to rečenice??? Bolje da se pozabavi malo i autobuskim stajalištem zbog kojeg ga "napadaju" !!!
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.