Komentara: 5
Pregleda: 3175

Direktor gradskog radija Toni Bedalov

13.07.2010. u 18:10h
Izvor: Dnevnik "Danas"
<p>Odbornici subotičke Skup&scaron;tine grada dali su zeleno svetlo za predlog Gradskog veća o promenama u Upravnom odboru Radio Subotice i prihvatili predlog o izboru novog v.d. direktora te medijske kuće.</p>
Direktor gradskog radija Toni Bedalov

Novi direktor Radio Subotice od 15. jula biće novinar Toni Bedalov, dosadašnji predsednik UO radija i šef kancelarije za medije kabineta gradonačelnika, dok je na mesto predsednika UO izabran Kristijan Takač, novinar Radio-televizije Vojvodine. Takođe, odlučeno je da novi Upravni odbor ima sedam članova umesto dosadašnjih devet.

Toni Bedalov je nakon imenovanja za Radio Suboticu izjavio da će se baviti operativnim problemima, pre svega finansijskim i kadrovskim pitanjima, kao i modernizacijom rada i programske šeme. On je najavio novi, drugačiji program od dosadašnjeg, koji bi trebalo da poveća slušanost radija.

Izvor: Dnevnik "Danas"
Postavljeno pre 13 godina i 10 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 3175
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.