Komentara: 13
Pregleda: 4810

Dinkić nema veze sa privatizacijom Severa

22.11.2011. u 21:47h
Izvor: RTV Yueco
Dinkić nema veze sa privatizacijom Severa

Centar za informisanje Ujedinjenih regiona Srbije reagovalo je povodom obraćanja Gradskog odbora SPS-a u Subotici. Mlađan Dinkić jeste pomogao da u Suboticu dodju Norma Group, Contitech Fluid Srbija i Swarovski International Holding AG, ali Dinkić nema veze sa privatizacijom Severa, jer je firma privatizovana 2004. godine, za vreme mandata Predraga Bubala, piše u saopštenju.

SPS treba da pita svog predsednika i ministra unutrašnjih poslova zašto ne hapse te koji su upropastili Sever, zašto ne podnesu krivične prijave, nego blate preko medija one koji pomažu Subotici. URS ujedno podseća da je Osnovno javno tužilaštvo u Subotici, dana 19.05.2011. godine obavestilo Agenciju za privatizaciju, da je privatizacija “ATB Sever” iz Subotice u potpunosti sprovedena u skladu sa zaključenim Ugovorom o kupoprodaji društvenog kapitala, odnosno da nisu utvrđene nikakve zloupotrebe u toku privatizacije društvenog kapitala.

Kome je u interesu da iznosi obmane i neistine, neka to slobodno čini. Gradjani će biti najbolji sudija, zaključuje se u saopštenju.

Povezane vesti:
- Socijalistička partija Srbije uz "Solidarnost"

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 5 meseci
Komentara: 13
Pregleda: 4810
Povezane teme

Ujedinjeni regioni Srbije

Ujedinjeni regioni Subotica

atb sever

Mlađan Dinkić

urs

privatizacija atb server

privatizacija

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.