• Pregleda: 3160

Delegacija nemačke ambasade u poseti Subotici

Delegacija nemačke ambasade u poseti Subotici

Nemačka delegacija koju je predvodio Kristof Eihen, prvi sekretar nemačke Ambasade, u kojoj su pored predstavnika ove Ambasade bili i predstavnici KFW-a i GIZ-a, posetila je danas Suboticu.

Goste je primio gradonačelnik Subotice Saša Vučinić sa saradnicima i predstavnicima „Subotičke toplane".

Teme sastanka bile su sagledavanje dosadašnje implementacije i realizacije projekata koji su započeti u zajedničkoj saradnji, kao i dalji koraci na području iskorišćenja potencijala koji Grad ima u smislu iskorišćenja biomase u sistemu daljinskog grejanja.

Dogovoren je dalji nastavak aktivnosti na izradi studije izvodljivosti i opravdanosti i drugih dokumenata na stvaranju uslova za realizaciju budućeg projekta.

Izvor: SuMedija

povezane teme

9
Student Odgovori
Trebalo bi ceo grad Suboticu iznajmiti privrednicima iz Nemačke, ...
Kristof Odgovori
Lepa vest.
Stefan Odgovori
Willkommen in Subotica :)
Srbenda Odgovori
Došli su da čačkaju mečku.
mimi Odgovori
OVO JE SRBIJA!
Stefan Odgovori
@mimi

Sta je pisac hteo da kaze ?
zivka Odgovori
Kad vide svabe koji smo neradnici, brzo ce da odu! Taman do izbora koga je posle briga.
Cannibal Odgovori
"Kad vide svabe koji smo neradnici, brzo ce da odu!"

Па неће, видиш да отварају фабрике ко бесни. Већ када су први пут тевтонски спаситељи суботичке привреде слетели с небеса и склопили крила, увидели су да, поред хрпе неспособних трутова, има и понешто способних радилица.

А трутови и даље проводе дане у писању протестних писама по локалним порталима, уместо да се усаврше, дошколују и дочекају своју шансу у неком од будућих погона који ће Суботицу претворити у Сеул.
Član51406 Odgovori
@Cannibal uvideli su da, pored hrpe nesposobnih trutova, ima i ponešto sposobnih radilica.
HRPA TRUTOVA misliš na ljude koji su otpuštene sa svojih dugogodišnjih radnih mesta!U pravu si stvarno ih ima HRPA i HRPA
SPOSOBNE RADILICE mladi koji su za bedne pare priključili genocidnopartijokratskoj skupini žutih obada!U pravu si stvarno ih ima PONEŠTO!
Ha!A mene već odavno plaćaju da pišem komentare!... :-) I zamisli;imam širokopojasni iternet,oh joj muka tvoja.
*** cenzurisano ***
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.