Komentara: 1
Pregleda: 2195

Deci Kosova s osmehom

06.10.2011. u 17:41h
Izvor: RTV Yueco
Deci Kosova s osmehom

Prijatelji humanitarne akcije Deci Kosova sa osmehom, zajedno u školskim klupama, juče popodne su posetili nekoliko subotičkih porodica u kojima su smešteni mališani sa Kosova, koji od prošle nedelje borave u našem gradu. Potom su, u Osnovnoj školi Sonja Marinković priredili bogat zabavni program za decu u gostima i za domaćine.

Nada Momirović, vlasnica modne kuće Mona je, kao višegodišnji prijatelj Humanitarne organizacije Dečija radost iz Gnjilana, organizovala jučerašnju posetu i nastup, poznatih estradnih umetnika, u Osnovnoj školi Sonja Marinković.

Programu, prijatelja akcije, u kojem su učestvovali Vera Matović, Nikola Urošević i Vanja Burić, pridruzila se i subotička grupa Iskon.

Gosti iz Beograda su uspešno priredili, još jedno nezaboravno veče za druzenje i zabavu, za decu sa Kosova i Metohije, kao i za njihove domaćine.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 6 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2195
Povezane teme

deca sa kosova

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.