Komentara: 0
Pregleda: 3512

Dani meda od petka do nedelje na Gradskom trgu

20.09.2017. u 16:21h
Izvor: Subotica.com
Dvadeset prvi po redu Dani pčelarstva, u organizaciji Udruženja pčelara „Pčela“ biće održani ovog vikenda na centralnom gradskom trgu. Trodnevna prodajna izložba okupiće izlagače pčelinjih proizvoda i prateće opreme iz naše zemlje, ali i susednih, Mađarske i Rumunije.
Dani meda od petka do nedelje na Gradskom trgu

Štandovi sa pčelinjim proizvodima i opremom biće postavljeni od petka, od 8 časova, a manifestacija će svečano biti otvorena u subotu u 10 časova, kada će biti održan prigodan kulturno-umetnički program. Prodajna izložba će ove godine okupiti 19 izlagača pčelinjih proizvoda i 9 izlagača opreme za pčelarstvo, a posetioci će tokom vikenda imati priliku da po povoljnijim uslovima kupe pravi prirodan med.

- Pozivam sve naše građane da nas posete i upoznaju naše proizvode, da probaju pravi med. Poznato je da na tržištu ima svega i svačega, a ovoga puta imaće prilike da uživaju u pravom medu. Med svih izlagača je proveren, jer su svi bili u obavezi da ga podvrgnu analizama, to je pravilo naše manifestacije - kaže Dragoljub Matić, predsednik Udruženja pčelara „Pčela“.

Dani meda od petka do nedelje na Gradskom trgu

I ove godine posetioci će, pored klasičnih pčelinjih proizvoda, meda, propolisa i matičnog mleča, imati priliku da probaju zanimljive proizvode od meda, kao što su pića i razne poslastice.

- To nam je postala tradicija, pa će se i ove godine na sajmu naći pivo od meda i sladoled od meda - dodaje Matić.

Prodajna izložba će, od petka do nedelje, na Gradskom trgu biti otvorena od 8 do 19 časova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3512
Povezane teme

dani pčelarstva

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.