Komentara: 7
Pregleda: 5796

Dani bez naplate parkiranja za vreme prvomajskih i uskršnjih praznika

30.04.2013. u 11:39h
Izvor: JKP "Parking"
Javno komunalno preduzeće "Parking" u vreme prvomajskih i uskršnjih praznika, u periodu od 1. do 5. maja naplatu i kontrolu parkiranja vršiće samo na Buvljaku, u 3. zoni, i na Zatvorenom parkingu kod Mlečne pijace, po skraćenom režimu od 7 – 13 časova.
Dani bez naplate parkiranja za vreme prvomajskih i uskršnjih praznika

U ponedeljak, 6. maja, nema naplate parkiranja na celom zoniranom području grada. Reklamacije i blagajna Preduzeća neće raditi tokom praznika, od 1- 6. maja.

„Su Bike“  stanice za iznajmljivanje bicikala koje su automatske (na Prozivci, u Dudovoj šumi i na Paliću)  tokom praznika radiće po ustaljenom režimu od 7 – 20 časova, osim poluatomatske stanice kod Otvorenog univerziteta koja će u vreme praznika raditi po skraćenom režimu od 7 – 13 časova.

U ponedeljak, 6.maja, „ Su Bike“  stanica kod Otvorenog univerziteta biće zatvorena, pa će građani tog dana moći da koriste bicikle sa preostale tri stanice, а novi korisnici moći će da se registruju nakon praznika.

Redovna kontrola i naplata parkiranja, kao i registracija korisnika "Su Bike" počinje u utorak 7. maja 2013. godine.

Izvor: JKP "Parking"
Postavljeno pre 10 godina i 11 meseci
Komentara: 7
Pregleda: 5796

Povezana vest

Povezane teme

jkp parking subotica

uskrs neradni dani

Uskrs

naplata parkinga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.