• Pregleda: 3418

Danas isplata za nezaposlene (mart) i privremeno raseljene sa KiM (septembar 2013)

Danas na šalterima Poštanske štedionice počinje isplata novčane naknade nezaposlenim licima za mart.
Danas isplata za nezaposlene (mart) i privremeno raseljene sa KiM (septembar 2013)

Takođe, danas će će početi i isplata privremene naknade za septembar 2013. godine, za korisnike koji žive na i van teritorije Kosova i Metohije, saopštila je nacionalna služba za zapošljavanje.

Izvor: Nacionalna služba za zapošljavanje

povezane teme

5
poznanik Odgovori
Mnoge znam koji primaju ovu isplatu a rade na crno upravo u tim firmama odakle su ih proglasili za tehnološki višak, na takav načiv vlasnici ne plaćaju doprinose a takvog "radnika" plaća NSZ a gazda mu ostatak po svojoj volji stavlja u koverat, takve stvari se godinama dešavaju u Azotari i Željezničaru.
Ove informacije su mi pričali zaposleni, po isteku provedenog vremena kod NSZ, zaposlenog vraća vlasnik ponovo u firmu redovno ga ujavljuje posle dve godini ga ponovo šalje kod NSZ i tako se godinama vrti u krug, to se sve može proverit i videt da su mnogi iz ove dve firme bili po dva neki i tri puta kod NSZ, a celo vreme radili kod tog gazde.
Na ovakav način se bogate kriminalne gazde, dok zaposleni pristaju na sve.
Laki Odgovori
ko i gde moze da se javi kao nezaposlen a da nije raseljeni ili izbegli , jer ima mnogo nezaposlenih i suboticana , kako bi rekli starosedelaca ! jos nisam cuo da oni mogu dobiti materijalnu pomoc !
i oja je to fraza privremeno raseljen ? hoce li se vratiti ili ostati da prrimaju pomoc ?!?
dodo Odgovori
Ja zaposlen,pa jos martovsku platu nisam dobio aha ha ha!!!!
@ poznanik Odgovori
U mnogim firmama ima ovakvi slučajeva, u Željezničaru su i direktore proglašeni kao tehnološki višak i završili su na sizu , Bogojević, Injac ..., sada se spremaju za invalidsku penziju, sve same malverzacije i nameštaljke, uz pomoć određeni kumovski, rođački veza u nacionalnoj službi, a posebno u PIO fondu.
vecker Odgovori
@ poznanici
Ma jel to moguce , a evo sad ce ankete da rade po ulici za dostojan rad ,evo jos malo ,samo sto nisu.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.