Komentara: 10
Pregleda: 5991
Foto

Dan policije obeležen uz prikaz opreme i naoružanja

13.06.2022. u 13:28h > 15.06.2022. u 14:27h
Izvor: Subotica.com
Povodom Dana policije i slave Ministarstva unutrašnjih poslova - Svete Trojice, na platou ispred zgrade Policijske uprave organizovan je taktičko-tehnički zbor na kom je sugrađanima predstavljen deo opreme, naoružanja i vozila koje policija koristi u svakodnevnom radu.
Dan policije obeležen uz prikaz opreme i naoružanja

Major policije, Novak Krivokapić plavu uniformu ponosno nosi pune dve decenije. Zahvalnica koja mu je dodeljena od strane Ministarstva unutrašnjih poslova potvrđuje da je tokom proteklih dvadeset godina predano i posvećeno obavljao posao policijskog službenika. Kako kaže, na tom putu će ostati do poslednjeg dana u službi.

- Ponosan sam što sam dobio zahvalnicu od ministra unutrašnjih poslova za rad i doprinos u službi. Ova nagrada ne pripada samo meni, već i svim mojim kolegama koji se podjenako kao i ja trude da unaprede bezbednost naših sugrađana - objašnjava nagrađeni policijski službenik.

Zahvalnica povodom slave Ministarstva unutrašnjih poslova dodeljena je i policijskim službenicima Vuku Radoševiću i Bobanu Stojanoviću

Dan policije obeležen uz prikaz opreme i naoružanjaDvadeset i sedam mladih polcijskih službenika juče je položilo svečanu zakletvu i već od danas se brinu za bezbednost svojih sugrađana. Među njima je i Branislav Kosanović koji je u uniformu zaljubljen još od malih nogu. Za razliku od svog oca, koji je radni vek proveo u vojsci, Branislav se odlučio za policijsku uniformu i, kako kaže, apsolutno je siguran u svoj izbor.

- Još od malih nogu mi je bila želja da nosim uniformu, po uzoru na mog oca. Odlučio sam se za ovaj posao jer volim da pomažem ljudima, mislim da nema lepšeg osećaja nego kada se nekome pomogne. Čast mi je da služim građanima i da radim na unapređenju njihove bezbednosti. Početkom godine sam stupio u radni odnos, a juče smo položili svečanu zakletvu. Uskoro nam se završava pripravnički staž i postajemo ovlašćena službena lica

Dan policije obeležen uz prikaz opreme i naoružanjaU ulozi policajca našli su se i naši najmlađi sugrađani, koji su imali priliku da, na platou ispred Policijske uprave, isprobaju policijski automobil, motor, "maricu". Uz mentorsku podršku profesionalaca, savladali su "mali plavci" i osnove foreznike, a mogli su i da, poput pravih specijalaca, stave šlem i pancir, pa na zadatak. Oni maštovitiji uhvatili su se u koštac sa zamišljenom vatrenom stihijom koju su savladali uz pomoć opreme i mehanizacije vatrogasno-spasilačke jedinice. 

Dan policije obeležen uz prikaz opreme i naoružanja

Izvor: Subotica.com
Dan Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici, taktičko-tehnički zbor Dan Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici, taktičko-tehnički zbor Dan Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici, taktičko-tehnički zbor Dan Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici, taktičko-tehnički zbor Dan Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici, taktičko-tehnički zbor Dan Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici, taktičko-tehnički zbor Dan Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici, taktičko-tehnički zbor Dan Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici, taktičko-tehnički zbor
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 1 godinu i 10 meseci
Komentara: 10
Pregleda: 5991
Povezane teme

Policijska uprava Subotica

subotička policija

saobraćajna policija

dan policije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.