Komentara: 0
Pregleda: 1414

Dan otvorenih vrata u biznis inkubatoru

15.06.2010. u 16:04h
Izvor: S media
<p>Biznis inkubator u Subotici proslavio je danas četiri godine uspe&scaron;nog postojanja i tom prilikom je istaknuto da u njemu radi 17 početnika preduzetnika, a svaki od njih zapo&scaron;ljava po četiri radnika u proseku.</p>
Dan otvorenih vrata u biznis inkubatoru

Na Danu otvorenih vrata, predstavnici rukovodstva ovog inkubatora, kao i sami korisnici usluga, predstavili su zainteresovanima svoja dosadašnja iskustva i rezultate koji su postignuti kroz ovakav način početka malog biznisa.

Poslovni inkubator na jednom mestu okuplja početnike u biznisu, kojima su na raspolaganju beneficirane cene zakupa i niz konsultantskih usluga.

Period takozvane `inkubacije` traje tri godine, a u izuzetnim slučajevima može da traje i do pet godina, nakon čega preduzeća spremna, obučena i sa izgradjenim pozicijama ulaze na klasičnu tržišnu utakmicu, gde im uspeh zavisi u najvećoj meri od njih samih.

Subotički poslovni inkubator jedan je od pionira ovakvog načina podsticanja i negovanja preduzetništva u Vojvodini.

Izvor: S media
Postavljeno pre 13 godina i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1414
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.