Komentara: 0
Pregleda: 1875

Dan otvorenih vrata sutra u Hemijsko-tehnološkoj školi

22.03.2023. u 16:12h
Izvor: Subotica.com
Hemijsko-tehnološka škola otvoriće svoja vrata budućim srednjoškolcima sutra, od 10 do 18 časova. Osmaci, njihovi roditelji i svi zainteresovani moći će da zavire u učionice, radionice i laboratorije, i upoznaju se sa bogatim sadržajem koji se nudi učenicima.
Dan otvorenih vrata sutra u Hemijsko-tehnološkoj školi

U okviru područja rada Poljoprivreda, proizvodnja i prerada hrane, sledeće školske godine škola upisuje obrazovnie profile pekar, veterinarski tehničar, prehrambeni tehničar i vinar-vinogradar.

Na području rada Trgovina, ugostiteljstvo i turizam, upisuje poslastičare, dok će na području rada Tekstilstvo i kožarstvo, mesta biti za tehničare-modelare odeće.

Područje rada Hemija, nemetali i grafičarstvo, upisuje tehničare za operativnu forenziku i tehničare za hemijsku i farmaceutsku tehnologiju. 

 -  Pojedini profili, kroz takozvani dual (dualno obrazovanje) nude i učenje kroz rad, što učenicima omogućava da već u srednjoškolskoj klupi ostvare prvu zaradu. Sve veću pažnju privlače i atraktivni profili veterinarski tehničar i tehničar za operativnu forenziku - objašnjava Jadranka Vojnić Purčar, pomoćnik direktora u Hemijsko-tehnološkoj školi - Četvrtak je dan kada otvaramo vrata i pozivamo sve zainteresovane da zavire u naše laboratorije, kabinete i radionice, gde ćemo im, kroz različite prezentacije, dočarati život i rad u našoj školi.
 

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 1875
Povezane teme

hemijsko tehnološka škola

otvorena vrata

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.