Komentara: 2
Pregleda: 4503

Dan otvorenih vrata Politehničke škole

17.04.2013. u 18:49h
Izvor: RTV Yueco
Politehnička škola tokom današnjeg dana organizovala je Dan otvorenih vrata, gde su svi zainteresovani osnovnoškolci imali priliku da se detaljnije upoznaju sa ovom školom.
Dan otvorenih vrata Politehničke škole

Tokom dana posetilo je oko 600 đaka koji su se, osim sa smerovima, upoznali i sa učenicima ove škole, kao i sa samim vannastavnim aktivnostima. Politehnička škola u narednoj školskoj godini nudi tri područija rada kao što su geodezija i građevinarstvo, šumarstvo i obrada drveta i grafičarstvo.

Neki od osnovnoškolaca izgleda da su se već odlučili gde će nastaviti srednjoškolsko obrazovanje, bar ako je suditi po prvim utiscima. Učenicima se predstavio direktor škole, kao i neki maturanti, koji su preneli svoje iskustvo iz prethodne 4 godine. Veliki broj budućih srednjoškolaca prijatno je iznenađen ponudom koju Politehnička škola nudi.

Politehnička škola ima za cilj da upiše 12 novih odeljenja na tri područija rada, a to su geodezija i građevinarstvo, šumarstvo i obrada drveta i grafičarstvo. Od dvanaest odeljenja dva će biti na trećem stepenu, dok će ostatak biti na četvrtom i to na srpskom, mađarskom i hrvatskom jeziku.

Politehnička škola trenutno ima 930 učenika. Pored svih područija rada, ova škola nudi i mnogo vannastavnih aktivnosti, a neke od njih su učenici ove škole prezentovali na licu mesta. U svakom slučaju kreativnost u ovoj školi, bar prema viđenom, ne manjka.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 1 dan
Komentara: 2
Pregleda: 4503
Povezane teme

politehnička srednja škola

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.