Komentara: 0
Pregleda: 4717

Dan Hemijsko-Tehnološke škole

21.03.2011. u 17:57h
Izvor: RTV Yueco
Dan Hemijsko-Tehnološke škole

Na prvi dan proleća Hemijska škola obeležila je dan škole sa akcentom na reciklažu i zaštitu životne sredine. Školu u Subotici posetili su gosti iz Beograda i iz susedne Hrvatske, a za učenike su organizovane razne manifestacije, kao što su turnir u malon fudbalu, radionice na temu očuvanja životne sredine i modna revija ekoloških haljina.

Modna revija haljina pravljenih od papira, džakova, kesa i ostalih reciklažnih materijala, najviše je privukla pažnju svima koji su posetili Hemijsku školu. I dok su devojke šetale u haljinama, momci su napolju igrali mali fudbal.

Jedna od glavnih manifestacija bila je tribina đačkog parlamenta na temu očuvanja životne sredine.

Zgrada Hemijsko Tehnološke škole sagrađena je 1897. godine i od tada je korišćena kao zgrada obrazovne institucije. Ova škola trenutno ima 909 učenika i 136 zaposlenih lica. Direkotrka škola kaže da je ponosa na tim koji trenutno ima, jer pokazuje dobre rezultate.

 

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 13 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 4717
Povezane teme

subotica

hemijska škola

htš lazar nešić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.