Komentara: 0
Pregleda: 2955
Foto

Đaci Tehničke škole na obuci u centru za simulaciju vožnje "Reginet"

28.11.2022. u 10:53h
Izvor: Subotica.com
Đaci saobraćajnog usmerenja Tehničke škole "Ivan Sarić", koji u okviru školovanja imaju obaveznu obuku vožnje za B i C kategoriju, praktičnu nastavu realizovaće u centru za simulaciju vožnje "Reginet".
Đaci Tehničke škole na obuci u centru za simulaciju vožnje "Reginet"

Zahvaljujući sporazumu o poslovno-tehničkoj saradnji, koji je potpisan između predstavnika ove škole i kompanije "Reginet", đaci 3. razreda koji se školuju za vozače motornih vozila i tehničare drumskog saobraćaja, imaće priliku da deo obuke vožnje odrade na simulatorima.

Ovi simulatori omogućavaju vožnju ne samo kroz grad, već i po kiši, snegu, ledu i drugo. Takođe, ovi simulatori prikazuju i statističke podatke koji našim učenicima koriste prilikom izrade određenih zadataka iz predmeta bezbednost saobraćaja, kao i iz predmeta putevi i ulice - objašnjava Željko Rajčić, direktor Tehničke škole "Ivan Sarić".

Đaci Tehničke škole na obuci u centru za simulaciju vožnje "Reginet"Za budućeg tehničara drumskog saobraćaja, Tamaru Tomić simulator za vožnju predstavlja odličnu priliku da se steknu određena predznanja koja će joj, veruje Tamara, biti od koristi tokom obuke vožnje koja je očekuje uskoro.

Ovi simulatori su odlični, kao da smo u stvarnom svetu. Simuliraju vožnju po različitim vremenskim uslovima. Imamo priliku da se nađemo u brojnim situacijama, ali u kontrolisanim i bezbednim uslovima - kaže ova učenica Tehničke škole "Ivan Sarić".

Đaci Tehničke škole na obuci u centru za simulaciju vožnje "Reginet"Centar za simulaciju vožne "Reginet", otvoren je pre nešto više od mesec dana sa ciljem da se poveća bezbednost u saobraćaju u gradu, ali i šire.

Imamo tri simulatora vožnje automobila i tri simulatora vožnje kamiona. Tu je i naš instruktor koji pomaže korisnica - navodi Ildiko Zedi, zastupnik kompanije "Reginet".

Izvor: Subotica.com
Dani otvorenih vrata mađarske kompanije "Reginet" za učenike Tehničke škole "Ivan Sarić" Dani otvorenih vrata mađarske kompanije "Reginet" za učenike Tehničke škole "Ivan Sarić" Dani otvorenih vrata mađarske kompanije "Reginet" za učenike Tehničke škole "Ivan Sarić" Dani otvorenih vrata mađarske kompanije "Reginet" za učenike Tehničke škole "Ivan Sarić" Dani otvorenih vrata mađarske kompanije "Reginet" za učenike Tehničke škole "Ivan Sarić" Dani otvorenih vrata mađarske kompanije "Reginet" za učenike Tehničke škole "Ivan Sarić" Dani otvorenih vrata mađarske kompanije "Reginet" za učenike Tehničke škole "Ivan Sarić" Dani otvorenih vrata mađarske kompanije "Reginet" za učenike Tehničke škole "Ivan Sarić"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 1 godinu i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2955
Povezane teme

tehnička škola ivan sarić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.