Komentara: 0
Pregleda: 1797
Foto

Đaci Politehničke škole ostvarili zapažene rezultate na stručnim i sportskim takmičenjima

01.06.2022. u 15:03h
Izvor: Subotica.com
U Politehničkoj školi upriličena je svečanost u okviru koje su dodeljene zahvalnice učenicima koji su ostvarili zapažene rezultate na stručnim i sportskim takmičenjima tokom ove školske godine.
Đaci Politehničke škole ostvarili zapažene rezultate na stručnim i sportskim takmičenjima

U školskoj godini koja je na izmaku ,118 đaka iz ove škole uzelo je učešće u brojnim takmičenjima koje organizuje Ministarstvo prosvete, a učenici su se takmičili i u mnogim sportskim disciplinama. Na tradicionalnoj priredbi, direktor ove obrazovne ustanove podelio je zahvalnice onima koji su postigli zapažene rezultate i na najbolji način predstavili svoju školu.

- Dug je spisak onih koji su se sa raznih takmečenja vratili sa nagradama. Od svih tih rezultata izvojio bih tehničare štampe koji su najbolji u zemlji. Takođe, naši đaci osvojili su 5 drugih, kao i 6 trećih mesta na raznim takmičenjima koja organizuje Ministarstvo   - ponosno ističe direktor Politehničke škole, Iso Planić

Đaci Politehničke škole ostvarili zapažene rezultate na stručnim i sportskim takmičenjima

Sa republičkog takmičenja iz grafičarstva, Danijela Kadrijević vratila se sa osvojenom drugom nagradom.

- Ovo je za mene bilo potpuno novo iskustvo i verujem da će mi znanja koja sam stekla pripremajući se za takmičenje značiti i dalje u životu, odnosno u poslu. Pripreme za takmičenje nisu bile zahtevne, jer mi grafičarstvo dobro ide - objašnjava Danijela.

Đaci Politehničke škole ostvarili zapažene rezultate na stručnim i sportskim takmičenjimaPodjednako uspešni bili su i đaci koji su učestvovali na sportskim takmičenjima.

- Naši dizači tegova su osvojili 1. mesto na Svetosavskom kupu, dok su na takmičenju u streljaštvu naši đaci zauzeli treće mesto. Dobre rezultate postigli su i atletičari, kao i gimnastičari - navodi Planić.

Đaci Politehničke škole ostvarili zapažene rezultate na stručnim i sportskim takmičenjimaMaturant Politehničke škole, Vladimir Vujković Bukvin na Sportskoj olimpijadi školske omladine Vojvodine takmičio se u streljaštvu i osvojio srebrnu medalju.

- Jako mi znači ovaj uspeh. Na streljaštvo idem dve godine i ovo je moja prva medalja, drago mi je što sam je osvojio predstavljajući svoju školu.

Ekipa đaka Politehničke škole osvojila je prvo mesto na nedavno održanoj "Projektnoj nedelji" koju organizuje Tehnička škola "Ivan Sarić". Da su đaci Politehničke škole savladali možda i najvažniju životnu lekciju, potvrđuje činjenica da su u tekućoj školskoj godini bili izuzetno aktivni i na polju humanitarnog rada. 

Izvor: Subotica.com
Dodela zahvalnica učenicima koji su ostvarili zapažene rezultate na stručnim i sportskim takmičenjima Dodela zahvalnica učenicima koji su ostvarili zapažene rezultate na stručnim i sportskim takmičenjima Dodela zahvalnica učenicima koji su ostvarili zapažene rezultate na stručnim i sportskim takmičenjima Dodela zahvalnica učenicima koji su ostvarili zapažene rezultate na stručnim i sportskim takmičenjima Dodela zahvalnica učenicima koji su ostvarili zapažene rezultate na stručnim i sportskim takmičenjima Dodela zahvalnica učenicima koji su ostvarili zapažene rezultate na stručnim i sportskim takmičenjima Dodela zahvalnica učenicima koji su ostvarili zapažene rezultate na stručnim i sportskim takmičenjima Dodela zahvalnica učenicima koji su ostvarili zapažene rezultate na stručnim i sportskim takmičenjima
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 1 godinu i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1797
Povezane teme

politehnička srednja škola

iso planić

politehnička škola

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.