Komentara: 0
Pregleda: 1595

Crveno-bele imaju meč loptu u Subotici

21.04.2010. u 16:14h
Izvor: Sportske.net
<p>Crvena Zvezda vodi sa 2:0 u pobedama. Serija se seli u Suboticu. Crveno-bele imaju prvu meč loptu.</p>
Crveno-bele imaju meč loptu u Subotici

Odbojkašice Spartaka nisu uspele da naprave brejk u Beogradu pa sada moraju da pobede pred domaćim navijačima da bi ostale u trci za naslov prvaka.

"Publika, kako ona koja bude na tribinama, tako i ona pred TV kamerama, zaslužuje da od finalista vidi kvalitetnu odbojku, pa ćemo se mi potruditi da budemo najbolji do sada. Zato ćemo dati sve od sebe da utakmicu podignemo na nivo finala. Zaista verujem da smo u stanju da produžimo finalnu seriju i odigramo i drugi meč protiv Crvene Zvezde u Subotici," ističe Tanja Bokan, najbolja igračica Subotičanki.

U taboru gostiju smatraju da se Spartak neće predati bez borbe.

zvezda"Ne osvaja se titula tako lako. Neće Spartak izgubiti utakmicu pred svojom publikom samo zato što ćemo se mi pojaviti na parketu. Očekuje nas najteža utakmica u finalnoj seriji, jer ne smemo nijednog trenutka pomisliti kako je ovo poslednji meč ove sezone. Sve igračice moraju da budu maksimalno u meču, znamo kako smo teško dobili prethodna dva susreta u Hali sportova i to bi moglo da nas otrezni pred ovaj meč," upozorava Ratko Pavličević, trener Crvene Zvezde.

"Imamo veliku obavezu prema našoj Upravi, prema navijačima, a i prema nama. Zato, moraćemo da izdržimo napad domaćina i da uzvratimo istom merom. Nema razloga za neku paniku, neki strah, igraćemo našu igru i verujem, proslaviti titulu," dodao je.

Izvor: Sportske.net
Postavljeno pre 13 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1595
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.