Komentara: 0
Pregleda: 2320
Foto

Crveni krst podelio zahvalnice donorima krvi

14.05.2023. u 15:00h
Izvor: Subotica.com
Povodom Nacionalnog dana dobrovoljnih davalaca krvi, koji se obeležava 11. maja gradska organizacija Crvenog krsta Subotica je pozvala dobrovoljne davaoce krvi, koji su krv dali 5, 10 i 20 puta.
Crveni krst podelio zahvalnice donorima krvi

Svečanost je organizovana u amfiteatru sedišta Crvenog krsta Subotica, koji je na našu radost bio popunjen davaocima koji su se odazvali pozivu da lično prime priznanja, odnosno simbolične poklone.

Dodeli su, osim zaposlenih i volontera Crvenog krsta Subotica prisustvovala i dva lekara Službe za transfuziju krvi Oopšte bolnice Subotica.

Crveni krst podelio zahvalnice donorima krviCrveni krst podelio zahvalnice donorima krviPrisutnima su se pre uručenja obratili ispred Crvenog krsta Subotica stručni saradnik Nevena Lukić i zamenica sekretara dr Lidija Segedinčev, a ispred Službe za transfuziju krvi OB Subotica dr Nataša Anđelković i dr Timea Šimon Dirner.

Nakon oficijelne svečanosti svi prisutni su pozvani na skroman koktel i opušten razgovor u holu organizacije.

Crveni krst podelio zahvalnice donorima krvi

Izvor: Subotica.com
Nacionalni dan dobrovoljnih davalaca krvi Nacionalni dan dobrovoljnih davalaca krvi Nacionalni dan dobrovoljnih davalaca krvi Nacionalni dan dobrovoljnih davalaca krvi Nacionalni dan dobrovoljnih davalaca krvi Nacionalni dan dobrovoljnih davalaca krvi Nacionalni dan dobrovoljnih davalaca krvi Nacionalni dan dobrovoljnih davalaca krvi
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 1 godinu i 3 dana
Komentara: 0
Pregleda: 2320
Povezane teme

dobrovoljno davanje krvi

crveni krst

crveni krst subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.