Komentara: 9
Pregleda: 4266

Čistoća i Vojput spremni za sneg

25.11.2013. u 14:15h
Izvor: RTV City
Kiša i susnežica koji od noćas padaju u Subotici slabijim ili jačim intenzitetom, nisu napravile veće probleme učesnicima u saobraćaju, osim što su kolovozi mokri i klizavi, pa se preporučuje dodatna opreznost.
Čistoća i Vojput spremni za sneg

Meteorolozi do četvrtka najavljuju intenzivnije snežne padavine i formiranje snežnog pokrivača, a zimske službe JKP “Čistoća i zelenilo” i Vojput koji se brinu za prohodnost gradskih, prigradskih, kao i regionalnih i međunarodnih puteva su spremne da reaguju u slučaju obilnijih padavina i zadržavanja snega.

U Čistoći i zelenilu kažu da su spremni za najavljeni snežni talas koji će narednih nekoliko dana zahvatiti i naš grad. Vozila i mehanizacija su spremni, a organizovana su i manja dežurstva, ukoliko dođe do većih padavina.

I u Vojputu su spremni za najavljeni sneg. Punktovi kod Sombora, Bačke Topole, Sente, Novog Kneževca i Kikinde su u stanju pripravnosti, kao i mehanizacija, kamioni posipači i čistači, utovarivači i grejderi. Iako neće doći do formiranja veće snežnog pokrivača, u ovom preduzeću mehanizacija i ljudstvo su spremni za eventualne nepredviđene okolnosti.

Čistoća i Vojput spremni za sneg

Sutra i u sredu meteorolozi najavljuju formiranje snežnog pokrivača visine od pet do 15 cm. U noći između ponedeljka i utorka u planinskim predelima je moguća vejavica, uz dalje povećanje visine snežnog pokrivača.

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 10 godina i 5 meseci
Komentara: 9
Pregleda: 4266
Povezane teme

čišćenje snega

sneg u Subotici

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.