Komentara: 4
Pregleda: 2948

Ciklus humanitarnih akcija Rotari kluba Subotica

27.03.2014. u 16:38h
Izvor: RTV City
Ciklus humanitarnih akcija Rotari kluba Subotica

Na današnjoj konferenciji za novinare predstavljene su humanitarne akcije Rotari kluba Subotica povodom 16. godina rada koji će u saradnji sa Muzičkom školom i udruženjem Electe organizovati narednih dana.

Akcije:

  • 1. aprila Muzička škola je organizator koncerta u Većnici Gradske kuće sa početkom u 18 časova. Nastupaju učenici Muzičke škole Vatroslav Lisinki iz Beograda  i domaćina Muzičke škole Subotica. Specijalni gosti Fukušima orekestar juniora iz Japana.Dirigent Manabu Takeda(Japan). Ulaz slobodan uz dobrovoljni prilog.

  • 5. aprila tradicionalni Bal Rotari kluba u Maloj gostioni Elite Palić čiji je prihod namenjen za pomoć srednješkolcima i studentima Subotice.

  • 7. aprila Udruženje Electe organizuje International piano fest koji se otvara u Velikoj Većnici Gradske kuće sa početkom u 20 časova. Nastupa  italijanski pijanista Daniele Petralie. Festival u programu ima još 5 koncerata na kojim će nastupati umetnici pijanisti iz Rusije,Gruzije, Japana, Turske i drugih zemalja. Ulaz slobodan za sve programe.

  • Projekat Rotari kluba za Dečje odeljenje Gradske bolnice Subotica.
Izvor: RTV City
Postavljeno pre 10 godina i 1 mesec
Komentara: 4
Pregleda: 2948
Povezane teme

humanitarna akcija rotari kluba

rotari klub subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.